Draganu Bursaću upućene nove prijetnje putem Facebooka

Kolumnista Dragan Bursać se našao na udaru novih prijetnji koje su, ovaj put, kako piše N1, vjerovatno upućene sa lažnog profila na Facebooku iz Crne Gore.

“Ja sam mrtav ozbiljan, ubiću te priviriš li ikad u Crnoj Gori. Metak u glavu“, navela je osoba koja se predstavlja kao Marko Aprcović, piše N1 Srbija.

Navodi se da je u narednim porukama, osoba koja je uputila navedene prijetnje napisala da koristi “kriptogram” i da ga policija zbog toga ne može otkriti.

“Prijetnja je bila baš onako hladna, eksplicitna, nije pisana u afektu, nema psovki, malo mi je ružno to čitati. Uglavnom ta osoba mrtva ozbiljna kaže kada uđem u Crnu Goru da me čeka metak u čelo, da me pozdravlja i da nema nikakvih dvojbi da će taj pojedinac ili grupa to i uraditi“, rekao je Bursać, piše N1.

Kako se navodi, ovaj slučaj je prijavljen ministarstvima unutrašnjih poslova (MUP) u Crnoj Gori i Banjaluci.

N1 piše da je Bursać rekao kako su ga kontaktirali iz crnogorkog MUP-a i tražili URL adresu tih osoba.

Ista osoba koja je uputila prijetnje i glavnom uredniku Darku Šukoviću i redakciji Antene M iz Crne Gore, a Danas.rs piše da su prijetnje stigle nakon što je taj portal objavio prijetnje upućene Bursaću.

„I ti si na spisku Šukoviću. Čisto da znaš. Samo ću tebe da kidnapujem i mučim satima. Bombu ću vam tamo baciti. Marko Aprcović, glavom i bradom“, upućeno je putem zvanične Facebook stranice Antene M, piše Danas.rs.

(Izvor: N1N1 SrbijaDanas.rs)

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest